За нас

Lobbi е компания с голямо протфолио от продукти и партньорски взаимоотношения с водещи международни компании в цял свят: Европа, Азия, Америка, Африка.

·        Производствени бази: България, Румъния, Австрия, Германия, Испания.

·        Доставяме суровини от: Индия, Европа, Китай, Индонезия, Малайзия,САЩ.

 

Lobbi Bulgaria е един от най-добрите доставчици на суровини и машини за хранително вкусовата, фуражната промишленост и фармацията.

-      Предлагаме сервиз от инженер технолози с голям опит в разработването на цялостни технологични решения спрямо клиентски изисквания.

-      Предлагаме изключително голям избор от Първокласни суровини над 1500 за сладкарство, шоколатиерство, сладолед, хлебарство и мелничарство комбинирани с креативни идеи за нови продукти и оригинални рецепти.

-      Предлагаме пълна гама машини, оборудване и аксесоари за Хранителната промишленост, Кухни, Кетеринг, Хотели.

-      Машините, които предлагаме са произведени и сертифицирани в ЕС съобразно европейски стандарти това налага монтажа, сервизната и гаранционна поддръжка върху тях да се извършва от сертифицирани техници. Нашия персонал е обучен директно от производителите.

В стремежа си да бъдем максимално полезни на своите клиенти ние постоянно разширяваме гамата на продуктите, които предлагаме.

Ние подбираме внимателно качествени продукти с конкурентни цени и ги предлагаме на своите клиенти, придружени с технология за приложението им.

Ние контролираме произхода и качеството на суровините, провеждаме обучения в нашите тестови бази, споделяме натрупаният опит и производствените техники с нашите клиенти. Предлагаме нашето НОУ -ХАУ  на всички клиенти на Лобби  от технологиите, рецептите,  подходящите суровини и оборудване до производството на крайния продукт и успешното му налагане в търговската мрежа.

Ние се грижим за усъвършенстване на качеството на предлаганата от клиентите на Lobbi крайна продукция с цел гарантиране на конкуретноспособността и развитието на техния бизнес и постигане на един по-здравословен и по-добър начин на живот.

 

Стараем се да бъдем първи в новостите, да имаме постоянен контакт с нашите клиенти, да сме винаги на тяхно разположение.

 

Дългодишният ни опит, професионалният ни екип и постоянните инвестиции допринасят за успешната ни работа през годините и за доверието на нашите клиенти към нас.